Home » Proiecte » Vinerea Sperantei

Vinerea sperantei

2016-2019

Hrănim speranțele copiilor cu fapte bune!

Sentimentul de încredere și de realizare a unei dorințe poate cântări mult pentru o anumită categorie de persoane. Astfel, ne asigurăm că orice copil poate lua parte la activități sociale destinate combaterii excluziunii sociale. De aceea, am transformat ziua de vineri într-o zi „a reușitei”. Vinerea Speranței este un proiect de incluziune și terapie, în care copiii cu nevoi speciale din București se întâlnesc cu căluți, lame și căței la adăpostul pentru cai ”Steaua Speranței”.  Dăruim, iubim și trăim odată cu ei.

Pentru mai multe imagini cu proiectele noastre, vă invităm să vizitați pagina noastră oficială de Facebook, unde cele mai recente fotografii cu activitățile noastre de caritate sunt încărcate zilnic!

DORITI SA DEVENITI
PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi “Canuta cu Bomboane“! Puteti dona prin PayPal, direct cu cardul bancar prin EUplatesc.ro, prin intermediul BursaBinelui.ro sau direct in contul Asociatiei noastre!