COMUNICATE

DE PRESA

Raluca Răducanu, cunoscută ca Fata cu Vioara de Cristal și fostă concurentă X Factor, susținută de ONG-ul Taxiul cu Bomboane, a dat startul inițiativei de a dărui ritmuri de vals celor ce tratează zi de zi pacienți care se luptă cu noul coronavirus.

Citeste mai mai mult: TCBsiFatacuVioara/unica.ro

Cum arata  “O zi cat o VACANTA” la munte!

Vezi mai mult: ozicatovacanta movie

Vezi mai mult: Podcast nefiltrat

În urmă cu câțiva ani, Cristian Roman, un domn plin de viață și umor, s-a văzut nevoit să o ia de la capăt profesional. Din nou. Avusese mai multe încercări antreprenoriale și nu reușise să ajungă pe culmile succesului, ca în filmele americane. Singurele alegeri, care îi rămăseseră la acel moment de cotitură, erau bodyguard sau taximetrist.

Citeste mai mult: povestidebine/iqads.ro

Ion Cristian Roman, un taximetrist din Bucureşti, îşi petrece timpul liber citindu-le poveşti copiilor internaţi în secţiile de pediatrie din spitalele bucureştene, oferindu-le dulciuri de sărbători sau ducându-i pe micuţii cu nevoi speciale să vadă marea şi să se bucure de spectacolul delfinilor de la complexul muzeal din Constanţa.

Citeste mai mult: adevarul.ro/taxiulcuBomboane

Eroul Zilei: Ion Cristian Roman, taximetristul cu bomboane si povesti!

A început să ofere bucurie celor din jur cu bomboane. Mai întâi le dădea celor care se urcau în taxiul lui. A înfinţat apoi Asociaţia Taxiul cu Bomboane pentru a face mai uşor faptele bune.

Citeste mai mult: Emisiune live

Citeste mai mult: antena3.ro/EroulZilei

Nu conduce o limuzină, ci un taxi. Nu vine dintr-o altă epocă, dar te tratează Regeşte. Are o singură regulă: odată ce urci în maşina lui, să laşi grijile afară. Îl găsiţi pe străzile Bucureştiului și este un om suprinzător de dulce. Iar în minutele următoarele vă va fi ghid turistic de la bordul taxiului cu bomboane.

Citeste mai mult: digi24.ro/taxiulcubomboane

Taxiul cu Bomboane, singurul taxi pe care copiii din spitale il asteapta la ferestre. Povestea lui Ion Cristian Roman, taximetristul ce aduce bomboane, carti si mai ales zambete copiilor aflati in suferinta.

Citeste mai mult: life.ro/taxiulcuBomboane

Taxiul cu Bomboane – o poveste plina de emotie. Ion Cristian Roman a fost timp de câțiva ani taximetristul favorit al bucureștenilor. Aceasta își împărțea o parte din câștig cu clienții….

Citeste mai mult: editiadedimineata.ro/PovesteaTaxiului

“Dacă nu pot fi cel mai bun taximetrist, măcar să fiu cel mai dulce!”, ne spune cu un zâmbet larg domnul Roman, în timp ce ne întinde o bomboană de ciocolată. E trecut demult de prima tinereţe, dar are sufletul de copil şi mânuieşte mobilul mai ceva ca un adolescent. 

Citeste mai mult: click.ro/taxiulcubomboane

Cum ați reacționa dacă, după ce v-ați așezat pe bancheta din spate a unui taxi, șoferul s-ar întoarce și v-ar oferi o bomboană?

Citeste mai mult: europafm.ro/taxiulcuBomboane

M-am urcat intr-un taxi si soferul mi-a oferit o bomboana! “Nu sunt eu cel mai bun taximetrist dar sunt cel mai dulce”…

Citeste mai mult: gandul.info/TaxiulcuBomboane

Astăzi ne am împrietenit cu domnul Ion Cristian Roman. Numele e foarte posibil  să nu vă spună nimic. Dar dacă il asociem cu Taxiul cu Bomboane mulți s-ar putea deja să zâmbească….

Citeste mai mult: romania-actualitati.ro/taxiulcubomboane

Terapie cu delfini pentru zeci de copii cu autism si sindrom Down, din Bucuresti…

Citeste mai mult: ctnews.ro/terapiecudelfini

„Iubesc foarte mult copiii și am zis să fac ceva pentru ei. Strâng cărți, jucării și hăinuțe și le duc micuților de la Spitalul Budimex.”…

Citeste mai mult: libertatea.ro/TaxiulcuBomboane

Un taxi obisnuit plin de zambete si fapte bune.

 

Citeste mai mult: a1.ro/taxiulcubomboane

 

DORITI SA DEVENITI

PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi „Seara de Poveste” , „O zi cat o vacanta” , „Ciorapelul cu Bomboane” ! Donați acum online sau direct in contul Asociatiei!

BLOGURI