Home » Proiecte » Super Antreprenorescu

Super Antreprenorescu

2019

Credem că discriminarea nu este o soluție! Super Antreprenorescu este un proiect dedicat studenților cu vârste curpinse între 18-35 de ani, unde tinerii care provin din medii sociale defavorizate se bucură de cursuri în domeniul antreprenoriatului și în vânzări. Proiectul este realizat împreună cu Ministerul Tineretului și Sportului iar, cursurile sunt susținute de specialiști în domeniu și au ca scop inițierea participanților în domeniul afacerilor.

Știm că nu toată lumea are acces la informație și de aceea susținem egalitatea de șanse în educație și investim resurse în viitorul celor dezavantajați.

Pentru mai multe imagini cu proiectele noastre, vă invităm să vizitați pagina noastră oficială de Facebook, unde cele mai recente fotografii cu activitățile noastre de caritate sunt încărcate zilnic!

DORITI SA DEVENITI
PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi “Canuta cu Bomboane“! Puteti dona prin PayPal, direct cu cardul bancar prin EUplatesc.ro, prin intermediul BursaBinelui.ro sau direct in contul Asociatiei noastre!