Home » Proiecte » Special Youth Upgrade

Special Youth Upgrade

2018-2019

Special Youth Upgrade reprezintă un proiect realizat împreună cu Ministerul Tineretului și Sportului, dedicat tinerilor cu deficiențe de auz, cu nevoi speciale sau nevoi sociale din București și Urziceni. Dacă pentru alte categorii de grupuri, dezvoltarea pe plan personal trebuie să ocupe un rol fundamental atunci, și în viața celor sensibili care alcătuiesc societatea trebuie să fie la fel.

Scopul acestui proiect este de a asigura cursuri de orientare profesională, educație financiară dar și dezvoltare personală pentru aceștia care să implice și convingerea că nu sunt excluși, dimpotrivă, egali cu ceilalți.

Pentru mai multe imagini cu proiectele noastre, vă invităm să vizitați pagina noastră oficială de Facebook, unde cele mai recente fotografii cu activitățile noastre de caritate sunt încărcate zilnic!

DORITI SA DEVENITI
PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi “Canuta cu Bomboane“! Puteti dona prin PayPal, direct cu cardul bancar prin EUplatesc.ro, prin intermediul BursaBinelui.ro sau direct in contul Asociatiei noastre!