Home » Proiecte » Scoala de balet, fitness si nutritie

Scoala de balet, fitness si nutritie

2018

Noi știm că în viața copiilor practicarea sportului înseamnă disciplină și dezvoltare. De aceea, atât prietenii noștri nutriționiști cât și balerini profesioniști au predat workshipuri de balet, fitness, nutriție și wellness, cu ajutorul Ministerului Tineretului și Sportului, pentru cei din categoria cu nevoi speciale sau sociale din București și Urziceni. Dezvoltarea abilitățitlor sociale este primul lucru la care ne gândim atunci când lucrăm cu grupuri vulnerabile.

Pentru asta, sprijinim copiii să participe la evenimente sportive și avem grijă ca sănătatea lor să fie un obicetiv principal de îndeplinit.

Pentru mai multe imagini cu proiectele noastre, vă invităm să vizitați pagina noastră oficială de Facebook, unde cele mai recente fotografii cu activitățile noastre de caritate sunt încărcate zilnic!

DORITI SA DEVENITI
PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi “Canuta cu Bomboane“! Puteti dona prin PayPal, direct cu cardul bancar prin EUplatesc.ro, prin intermediul BursaBinelui.ro sau direct in contul Asociatiei noastre!