Home » Proiecte » O zi cat o vacanta

O zi cat o vacanta

 

O zi cat o Vacanta la munte si la mare este un proiect inceput in anul 2019. Pe durata vacantei de vara si de iarna, Taxiul cu Bomboane are o cursa foarte speciala in care copii de la scolile, Sfanta Maria (Deficienti de Auz) si Scoala Gimnaziala Speciala ( Deficienti de Vedere), au parte in fiecare luni de o mini-vacanta pana la mare sau la munte. 

In fiecare zi de luni, intre 6 si 12 copii alaturi de insotitorii lor au parte de transport gratuit si masa, ore de ski, tubbing, plimbare cu telegondola, ATV – la munte si  vizita la delfinariu sau leii de mare, vizita la Acvariul Constanta, baie in mare, plimbare pe plaja sau pe faleza Cazinoului din Constanta – la mare!

Pentru mai multe imagini cu proiectele noastre, vă invităm să vizitați pagina noastră oficială de Facebook, unde cele mai recente fotografii cu activitățile noastre de caritate sunt încărcate zilnic!

DORITI SA DEVENITI
PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi “Canuta cu Bomboane“! Puteti dona prin PayPal, direct cu cardul bancar prin EUplatesc.ro, prin intermediul BursaBinelui.ro sau direct in contul Asociatiei noastre!