Home » Proiecte » Invitație la teatru pentru sectorul 5

Invitatie la teatru pentru sectorul 5

2017

Spectacolele de teatru ar trebui să ocupe un loc esențial în viața tuturor copiilor deoarece, introducerea într-un astfel de univers sporește capacitatea de înțelegere a acestora încă de la o vârstă fragedă. Am vrut să fim noi cei care deschidem drumul spre cunoaștere a copiilor.

Astfel, „Invitație la teatru” este un proiect finanțat de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural Stefan Iordache și constă în vizionarea unui spectacol de teatru, workshopuri în comunicare și incluziune pentru copiii cu nevoi sociale și nevoi speciale.

Pentru mai multe imagini cu proiectele noastre, vă invităm să vizitați pagina noastră oficială de Facebook, unde cele mai recente fotografii cu activitățile noastre de caritate sunt încărcate zilnic!

DORITI SA DEVENITI
PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi “Canuta cu Bomboane“! Puteti dona prin PayPal, direct cu cardul bancar prin EUplatesc.ro, prin intermediul BursaBinelui.ro sau direct in contul Asociatiei noastre!