Home » Proiecte » Împreună vedem viața mai frumoasă

impreuna vedem viata mai frumoasa

2017-2019 

Pentru că ne dorim ca toată lumea să se bucure de o vedere sănătoasă, suntem alături de cei care nu au posibilități să viziteze regulat un doctor în acest sens. De aceea, Taxiul cu Bomboane împreună cu Optiela și Heya Lenses, au demarat proiectul „Împreună vedem viața mai frumoasă”, iar copiii au primit consultații, ochelari și lentile gratis, toate în funcție de problema fiecăruia.  

Proiectul este destinat copiilor cu nevoi speciale din București care au dreptul la egalitate de șanse, integrare socială și profesională în interiorul societății ca toți ceilalți.  

 

Ne implicăm și ne dorim ca viața copiilor defavorizați să se îmbunătățească!

Pentru mai multe imagini cu proiectele noastre, vă invităm să vizitați pagina noastră oficială de Facebook, unde cele mai recente fotografii cu activitățile noastre de caritate sunt încărcate zilnic!

DORITI SA DEVENITI
PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi “Canuta cu Bomboane“! Puteti dona prin PayPal, direct cu cardul bancar prin EUplatesc.ro, prin intermediul BursaBinelui.ro sau direct in contul Asociatiei noastre!