Home » Proiecte » Fotografia prin ochii mei

Fotografia prin ochii mei

2019

Pentru copiii marginalizați social și tinerii cu nevoi speciale avem pregătite cursuri de fotografie susținute prin două proiecte rulate simultan și realizate cu ajutorul Ministerului Tineretului și Sportului.

Copilăria este perioada în care orice individ își formează personalitatea și își descoperă plăcerile dar, și perioada în care poate fi afectat de sentimentul respingerii.

Astfel, suntem alături de copiii cu deficiențe, încurajăm acceptarea lor în orice domeniu și avem încredere că și ei pot reuși la fel ca toți ceilalți.

Proiectele au ca scop intensificarea simțurilor artistice ale copiilor și libertatea de a vedea lumea prin ochii lor.

Pentru mai multe imagini cu proiectele noastre, vă invităm să vizitați pagina noastră oficială de Facebook, unde cele mai recente fotografii cu activitățile noastre de caritate sunt încărcate zilnic!

DORITI SA DEVENITI
PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi “Canuta cu Bomboane“! Puteti dona prin PayPal, direct cu cardul bancar prin EUplatesc.ro, prin intermediul BursaBinelui.ro sau direct in contul Asociatiei noastre!