Home » Proiecte » De vorbă cu delfinii

dE vorba cu delfinii

2014-2019

Pentru că știm cât de importantă este îmbunătățirea comunicării și interacțiunea socială în dezvoltarea celor mici, am ales delfinii ca mijloc de relaționare cu aceștia.

De vorbă cu delfinii este un proiect dedicat copiilor cu dizabilități cărora le oferim excursii la Delfinariul din Constanța. Scopul nostru este de a sprijini grupurile vulnerabile de la o vârstă fragedă. Așadar, în perioada martie-noiembrie a anului, o mulțime de copii de la școlile cu nevoi speciale [și școlile pentru cu copii cu deficiente de vedere si de auz] din București merg in excursii timp de o zi să petreacă momente speciale aproape de delfini.

Pentru mai multe imagini cu proiectele noastre, vă invităm să vizitați pagina noastră oficială de Facebook, unde cele mai recente fotografii cu activitățile noastre de caritate sunt încărcate zilnic!

DORITI SA DEVENITI
PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi “Canuta cu Bomboane“! Puteti dona prin PayPal, direct cu cardul bancar prin EUplatesc.ro, prin intermediul BursaBinelui.ro sau direct in contul Asociatiei noastre!