Home » Proiecte » Ciorapelul cu Bomboane

CIORAPELUL CU BOMBOANE

2016-2019

Ciorăpelul cu bomboane reprezintă o cursă specială din an datorită „Taxiului cu Bomboane”. Știm cu toții că perioada sărbătorilor este cea mai îndrăgită de copii. Pentru asta, în luna decembrie, cunoscută și sub numele de „luna cadourilor”, ne-am îndreptat atenția către cei cu nevoi speciale din București. Suflete nevinovate ne așteaptă în centrele de pediatrie pentru a împărți ciorăpei cu bomboane și jucării. Acesta este momentul în care toți copiii se simt norocoși și în care, noi împărtășim clipe de neuitat aproape de ei.

Pentru mai multe imagini cu proiectele noastre, vă invităm să vizitați pagina noastră oficială de Facebook, unde cele mai recente fotografii cu activitățile noastre de caritate sunt încărcate zilnic!

DORITI SA DEVENITI
PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi “Canuta cu Bomboane“! Puteti dona prin PayPal, direct cu cardul bancar prin EUplatesc.ro, prin intermediul BursaBinelui.ro sau direct in contul Asociatiei noastre!