Home » Proiecte » Carnavalul Bradului de Crăciun

Carnavalul Bradului de Craciun

2014-2015

Înaintea sărbătorilor de Crăciun mulți copii se află în spitale și au nevoie să știe că oameni precum noi se gândesc la ei. Crăciunul este sărbătoarea petrecută în familie și am decis să empatizăm cu dorințele fiecărui copil spitalizat, care și-ar fi dorit să se afle „acasă”. Am fost acolo, în acel moment important din viața lor, prezenți cu bomboane, fructe, jucării și cărți pentru a înlocui durerile și tristețea cu spiritul Crăciunului! Suntem aici pentru a împărtăși iubire!

Pentru mai multe imagini cu proiectele noastre, vă invităm să vizitați pagina noastră oficială de Facebook, unde cele mai recente fotografii cu activitățile noastre de caritate sunt încărcate zilnic!

DORITI SA DEVENITI
PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi “Canuta cu Bomboane“! Puteti dona prin PayPal, direct cu cardul bancar prin EUplatesc.ro, prin intermediul BursaBinelui.ro sau direct in contul Asociatiei noastre!