Home » Proiecte » Bomboland

   Bomboland  

2016-prezent

Proiectul Bomboland este unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale Asociației „Taxiul cu Bomboane” și cartierul general al tuturor operațiunilor realizate cu suflet ale acesteia.

Bomboland reprezintă un spațiu dedicat atelierelor gratuite pentru tinerii cu nevoi sociale. De asemenea, vine în ajutorul adolescenților cu nevoi speciale care au terminat ciclul de 10 clase și au nevoie să-și exerseze spiritul creativ.

Bomboland reprezintă spațiul perfect unde tinerii își pot testa potențialul de a crea și în care pot redobândi sentimentul de utilitate în societate.

Scopul principal este de a descoperi ce este imaginația și ce idei unice pot lua naștere cu ajutorul acesteia.

Pentru mai multe imagini cu proiectele noastre, vă invităm să vizitați pagina noastră oficială de Facebook, unde cele mai recente fotografii cu activitățile noastre de caritate sunt încărcate zilnic!

DORITI SA DEVENITI
PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi “Canuta cu Bomboane“! Puteti dona prin PayPal, direct cu cardul bancar prin EUplatesc.ro, prin intermediul BursaBinelui.ro sau direct in contul Asociatiei noastre!