Home » Luna poveștilor în spitale

Luna povestilor in spitale

2015-2019

Ni se spune des că poveștile ocupă un loc critic în viața și dezvoltarea sănătoasă a celor mici. De aceea, „Luna Poveștilor în Spitale” este un eveniment organizat în decembrie 2015, respectiv 2016 unde voluntari ai „Taxiului cu Bomboane” au dăruit fructe, dulciuri, jucării și cărți copiilor spitalizați dar și celor aflați în școlile speciale.

Scopul acestui eveniment este de a influența fiecare suflet de copil să se simtă extraordinar și de a pătrunde în lumea întâmplărilor armonioase cu ajutorul cărților!

Pentru mai multe imagini cu proiectele noastre, vă invităm să vizitați pagina noastră oficială de Facebook, unde cele mai recente fotografii cu activitățile noastre de caritate sunt încărcate zilnic!

DORITI SA DEVENITI
PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi “Canuta cu Bomboane“! Puteti dona prin PayPal, direct cu cardul bancar prin EUplatesc.ro, prin intermediul BursaBinelui.ro sau direct in contul Asociatiei noastre!