Home » Final proiect Scoala de Balet-Fitness si Nutritie 2021

FINAL PROIECT – SCOALA DE BALET-FITNESS SI NUTRITIE 2021

 

Prin cursurile din cadrul proiectului ȘCOALA BALET-FITNESS ȘI NUTRIȚIE 2021, proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, tinerii participanți din București și Curtea de Argeș au dobândit comportamente corecte față de activitatea fizică și o nutriție echilibrată. Beneficiile cursurilor de balet – fitness sunt vizibile atât pe plan fizic, cât și pe plan psihic, participanții s-au simțit mult mai încrezători, optimiști și plini de energie. Cursurile de balet -fitness s-au concentrat pe reducerea stresului, autocunoaștere și o capacitate mentală crescută. În urma practicării acestor antrenamente, cursanții au dobândit flexibilitate și mobilitate vizibil sporite, și-au corectat postura corporală. Exercițiile de balet-fitness s-au concentrat și pe interacțiunea dintre suflet, minte și corp. 

Cursurile de nutriție vin în completarea cursurilor de balet- fitness. Tinerii au avut acces la informații ce țin de principii alimentare- rol structural și rol energetic, caracteristicile proteinelor, lipidelor, glucidelor- funcții, structură chimică, alimente, principii alimentare cu rol biocatalitic- substanțe minerale, vitamine, enzime, hormoni, caracteristicile elementelor minerale- rol în organism, importanță, caracteristicile vitaminelor, rolul apei în organism, componentele valorii alimentare, elemente caracteristice digestiei, componentele metabolismului, aportul substanțelor nutritive, alimentația în diferite afecțiuni, întocmirea meniurilor.

Prin proiectul ȘCOALA BALET- FITNESS ȘI NUTRIȚIE 2021 am susținut și promovat în rândul tinerilor între 14 și 35 de ani, indiferent de statutul lor, educația pentru sănătate, prevenția și un mod de viață sănătos în vederea creșterii calității vieții personale prin metode non-formale.

DORITI SA DEVENITI
PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Asociația are nevoie de voluntari și resurse în toate proiectele pe care le desfăsoară! Puteți să ne susțineți sponsorizând unul din multele noastre proiecte, cum ar fi “Canuta cu Bomboane“! Puteti dona prin PayPal, direct cu cardul bancar prin EUplatesc.ro, prin intermediul BursaBinelui.ro sau direct in contul Asociatiei noastre!