CE AI PUTEA SCHIMBA

IN 60 DE SECUNDE?

de Irina Chiriac

Ce-ai putea schimba în 60 de secunde? Spune doamna doctor de la ATI, stiți clipul acela care a tot circulat zilele astea, că în 60 de secunde viața ne poate fi dată peste cap, că în 60 de secunde unii pierd tot ce au iubit. Da, 60 de secunde sunt suficiente pentru a salva o viață sau poate prea puține…

DAR în 60 de secunde poți schimba viața unui copil. În 60 de secunde bagi mâna în buzunar, scoți un măr, spui o ghicitoare și un copil zâmbește. Sau umpli un salon cu baloane de sâpun , copii râd și întind mânuțele să le prindă. Sau îi strecori o jucărioară sub perna în timp ce doarme. Sau îi desenezi un curcubeu, o floare, un soare, o , un ceva pe nesuferitul de ghips . Sau te faci că plouă , cu napolitane și biscuiți , că așa e în poveștile adevărate.

Mă rog , acum nu mai știu dacă asta e povestea lui ’’60 de secunde’’ ori povestea cu ’’sau’’.Dar dacă vrei sa schimbi cu adevărat ceva, în 60 de secunde pui mâna pe telefon sau pe mouse, dai click pe linkul de mai jos și…. DONEZI ! A, da, e povestea cu Taxiul cu Bomboane !

https://www.bursabinelui.ro/…/Seara-de-Poveste—Povestea-c…