BLOGUL

CU BOMBOANE

Cea mai frumoasa poveste

CEA MAI FRUMOASA

POVESTE

 

de Delia Gafton

Eu am ajuns în taxiul cu bomboane într-un moment în care aveam nevoie. De echilibru.
Poate nu intamplător cand i-am întalnit pe Cristi şi pe cei din Gaşca colorata, cumva am reînvătat să ma bucur. De foarte multe lucruri.
Seara de poveste la care particip de aproape un an e seara aceea din săptamana in care descoperi şi te descoperi. Şi e placut chiar şi după atatia ani ai fiecaruia, să ne dăm seama că am ramas tot copii.
Să râzi din tot sufletul când citesti ghicitori, când tu nu le stii raspunsul, dar copiii stiu, să citesti povesti, să cânti si sa dansezi cateodata… Toate aceste lucruri fac parte din #ceamaifrumoasapoveste.
Nu pot descrie în cuvinte momentele in care copiii mai vor să stăm cu ei, să le mai povestim, să le oferim puțin din magia unor seri pe care nu le vor uita curând.
Mulți dintre ei, atunci când vor fi mari îşi doresc să vină în Taxiul cu bomboane.
E loc. Hai şi tu!

Un multumesc de poveste

UN MULTUMESC

DE POVESTE

de Mihaela Ghitulescu

La prima noastră urcare în TCB am adus cu noi de acasă o micuță cărticică intitulată „Trei cuvinte magice: iartă-mă, te iubesc, multumesc.” Am citit-o alături de fiica mea Ioana și voluntarii din #GașcaColorata, celor mai mici pacienți din secția de pediatrie 1 a spitalului Grigore Alexandrescu . A fost o Seară De Poveste ce a precedat nenumărate asemenea alte seri. În ziua de Crăciun, la sfârșitul slujbei de la biserică, Ioana, fiica mea a primit un dar divin.O mamă tânără a unui copilaș de 3 ani a recunoscut-o ca fiind unul din voluntarii din #GașcaColorata din #TaxiulCuBomboane care i-au vizitat când au fost internați în spital și cu bucurie si-a dorit sa o răsplătească cu un sincer „Multumesc!” chiar de Crăciun . Atunci, privind din exterior, am realizat cât de benefice sunt Serile De Poveste.
Oricine poate deveni #ParteneriInFapteBune. Susține „Seri De Poveste”, iartă-mă că îndrăznesc, te iubesc și-ți mulțumesc .

Ce-ai putea schimba în 60 de secunde?

CE AI PUTEA SCHIMBA

IN 60 DE SECUNDE?

de Irina Chiriac

Ce-ai putea schimba în 60 de secunde? Spune doamna doctor de la ATI, stiți clipul acela care a tot circulat zilele astea, că în 60 de secunde viața ne poate fi dată peste cap, că în 60 de secunde unii pierd tot ce au iubit. Da, 60 de secunde sunt suficiente pentru a salva o viață sau poate prea puține…

DAR în 60 de secunde poți schimba viața unui copil. În 60 de secunde bagi mâna în buzunar, scoți un măr, spui o ghicitoare și un copil zâmbește. Sau umpli un salon cu baloane de sâpun , copii râd și întind mânuțele să le prindă. Sau îi strecori o jucărioară sub perna în timp ce doarme. Sau îi desenezi un curcubeu, o floare, un soare, o , un ceva pe nesuferitul de ghips . Sau te faci că plouă , cu napolitane și biscuiți , că așa e în poveștile adevărate.

Mă rog , acum nu mai știu dacă asta e povestea lui ’’60 de secunde’’ ori povestea cu ’’sau’’.Dar dacă vrei sa schimbi cu adevărat ceva, în 60 de secunde pui mâna pe telefon sau pe mouse, dai click pe linkul de mai jos și…. DONEZI ! A, da, e povestea cu Taxiul cu Bomboane !

https://www.bursabinelui.ro/…/Seara-de-Poveste—Povestea-c…

 

DORITI SA DEVENITI

PARTENERI IN FAPTE BUNE?

Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam. Nullam non gravida purus dolor ipsum amet sit. Nec  eleifend tincidunt nisi.Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam.